Kooperatifimiz 1979 yılında Ahmet IRMAK, Refik DİN, Mehmet KAYA, Hasan BAŞKURT, Tahsin UZUN ve Kamber DORAK kurucu üyelerimiz tarafından kurulmuştur.
Kooperatifimiz 190 üyesi ile geniş bir kurumsal yapıya sahiptir. Kooperatifimizin bünyesinde Sosyal Tesisler, Akaryakıt İstasyonu, Soğuk Hava Deposu, Meyve üretim alını yer almaktadır.
Soğuk Hava Deposu 2.000 m² kapalı alana sahip, 2.000 Tonluk kapasitededir.
Meyve Üretim alanı; 8.000 m² Deveci Armudu, 75.000 m² Şeftali Üretim Alanı bulunmaktadır. Toplamda 2.000 ağaçtan oluşan şeftali çeşitlerimiz mevcuttur.
Kooperatifimize ait Meyve Bahçelerinin Satışı her yılın Mayıs ayı içerisinde Yönetim Kurulu'nun belirlediği gün ve saatte ihale yöntemiyle satışa sunulmaktadır. İhale şartlarını kabul eden Şahış veya Firmalar ihaleye katılabilirler.
Misyonumuz
Kooperatif ve üyelerinin ihtiyaçlarına kaliteli çözümler sunan, üyelerinin rekabetçiliğini arttıracak projeleri hayata geçiren, hizmette üye memnuniyetini temel alan, üyeler arası ilişkilerde ticari ahlakın öne çıkmasına önem veren, yurt içi ve yurt dışı eğitim, iş gezisi, etkinlikler yoluyla üyelerimizin iş potansiyellerinin gelişmesine ve tanıtılmasına maddi ve organizasyonel destek veren, müşteri odaklı hizmeti hedefleyen bir kuruluş olmak.
Vizyonumuz
Kooperatif ve üyelerinin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşüm ve gelişiminde aktif rol alarak, Türkiye'nin tarım alanında ürettiğimiz yüksek kaliteli ürün, katma değeri yüksek ürün ve markalaşmaya dayalı büyüme hedeflerinde Kooperatifi ülke çapında, merkez konumuna getirecek projeleri hayata geçirerek Türkiye’de ve dünyada örnek gösterilen öncü bir Kooperatif olmak.
Ülke Ekonomisinin, kalkınması ve gelişmesinde Tüccar ve Üreticilerin çok büyük katkısı olduğu düşüncesiyle, Üyelerimize en iyi ve kusursuz hizmeti sağlamak.
“Vakit Nakittir” Atasözüyle üyelerimizin vaktinin değerli olduğu ve kayıp edilen her türlü zamanın üretime zarar vereceği inancıyla üyelerimize verilen hizmeti en kısa ve en hızlı sürede vermek.
Hukukun üstünlüğüne ve kanunların ölçüsünde üyelerimize yapılan her türlü hizmette onların menfaatini gözönünde bulundurmak,
Yapılan her hizmete kalite öncelikli olmak üzere hizmette yapılan hataları sıfıra indirmek üye tatminini üst düzeye çıkarmak,
Yapılan hizmette Planlanan hedeflerimize ulaşmak için sürekli iyileştirmeyi amaç edinmek,
Amacımıza ulaşmak kendimize kalite hedefleri belirlemek ve bu hedeflerin takipçisi olmak,
Kaliteyi tüm personel olarak benimsemek ve anlaşılması için eğitimler vermek,
Kalite Yönetim sistemin şartlarına uymak ve Etkinliğini Sürekli iyileştirmek,